textielframes

Flexibele decoratie voor uw bedrijf

Textielframes

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Elk formaat mogelijk!

Vrijstaand, aan de muur gemonteerd of met akoustisch vilt? het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

textielframe vrijstaand Wrapped by Michel

Wissel van boodschap

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek in je textielframe. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Verlicht

Behalve onverlichte textielframes, leveren we ook verlichte frames. Hierbij is het profiel van het frame uitgevoerd in 55 mm aluminium en kent het frame een achterwand van witte dibond plaat. op deze plaat monteren we de LED strips. Dit geeft een mooie en egale lichtspreiding.

Eenvoudig en goedkoop wisselen

Een mooi voordeel van een textielframe is dat de print op doek erg snel vervangen kan worden. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de doeken in een handomdraai. Hierdoor heb je tegen lage kosten een compleet niuew plaatje in je frame.

Akoestiek verbeteren

textielframes kunnen ook als akoestische panelen uitgevoerd worden. Binnen in het frame, achter de print wordt dan een stuk geluidsabsorberend materiaal geplaatst. Dit werkt het beste met wat grotere panelen of als je op meerdere wanden de akoestiche panelen plaatst.
Goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. 
Zo heb je twee vliegen in 1 klap, en geen saaie muren meer en een verbeterde akoestiek.

Closeup textielframe