reclame
borden

VAN KLEIN TOT GROOT FORMAAT

Reclameborden

Langs een sportveld of aan de gevel, reclameborden zijn opvallende reclamedragers. Met de komst van digitaal printen en snijden zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, zowel in vorm als in ontwerp.
Wrapped by Michel levert reclameborden van verschillende materialen, afgestemd op de gewenste toepassing.

Materiaal

Wij leveren reclameborden op diverse materialen. Bijvoorbeeld HPL (ook wel Trespa genoemd) voor langs de sportvelden. Dit is een sterk kunststof plaatmateriaal waarop wij folie/stickers plakken die vele jaren blijven zitten. HPL plaat is alleen rechthoekig verkrijgbaar. Tevens leveren we reclameborden van aluminium sandwich paneel (Dibond). Dibond is erg licht, in elke gewenste vorm te snijden/frezen en eventueel direct te bedrukken. Voor het mooiste en langdurige resultaat, gebruiken we echter het liefst een folie die we op het reclamebord plakken.
Voor toepassingen binnen, werken we ook wel met geschuimd PVC (Forex). Dit is nog lichter dan Dibond en laat zich ook mooi in allerlei vormen frezen.

Levensduur

Zowel de gebruikte plaatmaterialen als de folies hebben een zeer lange levensduur. Je reclamebord blijft daardoor vele jaren van topkwaliteit.

Montage

De montage methode van reclameborden is erg divers. Reclameborden lang het sportveld hangen vaak in beugels, en aan de geven monteren we deze vaak met schroeven. Uiteraard is blinde montage of montage op afstandhouders ook mogelijk bij kleinere borden.