Raam stickers

Zorgen voor een professionele uitstraling

Het gebruik van hoogwaardige raamfolie wordt vaak onderschat. Maar dit bepaalt wel het uiteindelijke resultaat en de duur van kwaliteit. Weet jij waar je op moet letten bij het monteren van raambelettering? Niet iedere folie kan zomaar op elk ruit geplakt worden. Laat je adviseren door ons zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Raamstickers zijn een eenvoudige oplossing om aandacht te vestigen op je bedrijf of winkel. Ze kunnen tijdelijk en langdurig ingezet worden, van heel subtiel tot schreeuwende aanbiedingen.
We kunnen de raamstickers zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het raam plakken, afhankelijk van de situatie en de gewenste uitstraling. Soms is een combinatie van binnen en buiten zelfs heel mooi omdat er een diepte effect ontstaat.

Wij leveren raamstickers in geprinte vorm op een transparante folie, een witte folie of op een folie met zandstraal effect. Maar ook traditionele snijfolies zetten we nog vaak in. Deze zijn door en door op kleur zodat de uitstraling aan beide kanten van het raam gelijk is.