Toe aan een nieuwe uitstraling?

Bent u toe aan een nieuwe kleur in huis, restaurant, hotel of kantoor? Is de keuken nog in goede staat maar wilt u er een frisse wind doorheen hebben? Of is de kleur van uw balie niet meer van deze tijd?? Praktisch elke gladde ondergrond kan gewrapt worden. Denk hierbij aan uw keuken, tv-meubel, kasten, deurposten, deuren of kozijnen die gewrapt worden in een gloednieuwe kleur.

Receptie balie geplakt met folie kasten en oranje stoe;
Keuken Keuken-wrappen

Waarom?

Een nieuwe balie, keuken of bijvoorbeeld een hoteldeur kan flink aan de prijs zijn, maar wat als het nog goed functioneert, maar de kleur niet past bij je nieuwe huisstijl of je inrichting? Dan kan je voor een fractie van de kosten het object door ons laten plakken.

Voordelen:

Binnenshuis

Tijden veranderen! De mate waarin stijl en uiterlijk met de jaren veranderen laten zich verrassend goed aftekenen op oudere keukens en badkamers. Wat vroeger absoluut een trend was lijkt nu muf, saai of te opzichtig. Maar vaak is het zonde om de uitstekende keuken of badkamer volledig te vervangen wanneer deze nog netjes is en uitstekend functioneert. Dus waarom niet renoveren over hetgeen wat al bestaat en wat qua constructie nog hartstikke goed is. Folie is het toverwoord en biedt u vele mogelijkheden om de bestaande situatie eenvoudig aan te passen!

Deuren

Het aanschaffen van een nieuwe deur hangt vaak samen met een groot kostenplaatje. Maar waarom vervangen als je het ook kan laten plakken? Wij geven uw deur een mooi houtmotief, of wilt u juist een strakke effen kleur, ook dit is geen probleem!

Tv meubel

Dankzij het moderne flatscreendesign kan de televisie perfect worden geïntregeerd in stijlvolle woonconcepten. Zou het niet fijn zijn als je wandmeubel hier ook perfect bij aansluit?

Badkamer

De oppervlakken van de badkamermeubels bieden door hun gladde oppervlak een ideale basis voor de hechting. Ons waterbestendige materiaal is de praktische en moderne oplossing voor badkamerrenovatie.

Keuken

Wie begint met de renovatie van de keuken kan een kostenefficiënte en opvallende verandering achteraf verwachten we plakken uw keukenfronten weer als nieuw.

Vensterbanken

Net als het raamkozijn tellen deze objecten als vaste en onveranderlijke elementen van een huis. Ook hier is onze folie de ideale oplossing. Met onze folies kan de oude vensterbank eenvoudig worden aangepast aan de huidige woonomgeving.

Kasten

Uw kleding kast of dressoir gaat vaak lang mee, maar de kleuren raken al snel uit de mode. Wat dacht u van een mooie mat zwarte deur en houtlook zijkanten? Laat uw fantasie de vrije loop!

Werkblad / tafel

Robuuste decors met voelbare structuur en textuur bewijzen zich op dagelijks gebruikte werkoppervlakken. Koken, schoonmaken, morsen - geen probleem voor onze topkwaliteit folies.

Alles!

Eigenlijk is er niets wat we niet wrappen!

Hotels & vakantiehuizen

Renovatiewerkzaamheden hebben altijd veel invloed op de bedrijvigheid in een hotel. Reconstructie en herinrichting van de hotelkamers of gemeenschappelijke ruimtes verstoren de gasten. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door lawaaierige machines of vers geschilderde muren. Maar renovatie en onderhoud hoort nu eenmaal bij een goed gevoerd hotel. 

Onze folie is verkrijgbaar als meubelfolie maar ook als wandfolie. Hierbij zijn verschillende ontwerpen beschikbaar, dit kan bijvoorbeeld met een voelbare structuur en glanzend of mat. In elke ruimte zijn vele mogelijke toepassingsgebieden voor de zelfklevende folie. Vergeet de receptie niet, deze kan in korte tijd geheel getransformeerd worden met een nieuw design. Overige accessoires kunnen binnen korte tijd geleverd worden in een nieuwe look. Sleepplekken op de muur kunnen permanent voorkomen worden met een beschermfolie.

Ook hoteldeuren kunnen we een totaal nieuwe uitstraling geven. Een nieuwe deur moet aan veel eisen voldoen en is daarom erg duur in aanschaf. Door de kwaliteit van de deuren zijn deze vaak nog in goede staat, dus waarom vervangen? Met onze folie heeft u in no-time een nieuw uitziende deur.

Met onze folie is renovatie van het hotel zonder onderbreking van de werkzaamheden snel en kosteneffectief mogelijk te maken. De gasten zullen het vaak niet eens merken dat er een renovatie plaatsvindt. Dit komt door verschillende factoren bij het gebruik van interieurfolie. Ten eerste is de plaatsing van zelfklevende folie volledig stil. Verder zijn er geen extra materialen of verf nodig bij het gebruik van de folie, dit zorgt ervoor dat het werk reukloos uitvoerbaar is. Tevens hoeft u na plaatsing geen rekening te houden met droogtijden. De ruimte kan dus onmiddellijk na plaatsing van de folie weer in gebruik genomen worden. Een hotelkamer kunnen we vaak binnen 1 dag renoveren.

Een vriendelijk ontvangst is van groot belang bij het verwelkomen van de gasten. De ontvangstbalie is hierbij een belangrijk onderdeel, vaak vormen de bezoekers hier hun eerste indruk van het hotel. Het is de taak van de hoteleigenaren om te zorgen dat de ontvangstbalie goed onderhouden wordt en te zorgen dat alles zo duurzaam en schoon mogelijk is. Hierbij biedt de zelfklevende folie uitkomst, deze is makkelijk te onderhouden en geeft een nette en schone aanblik. Tevens is de folie snel geplaatst, zonder lawaai of vuil en verstoord het de dagelijkse werkzaamheden niet. 

Er zijn veel verschillende designs denkbaar voor een ontvangstbalie met onze folie, bijvoorbeeld steendecors, patronen met structuur of verschillende kleur accenten.