Kasten wrappen

en nog veel meer!

Toe aan een nieuwe uitstraling?

Uitgekeken op uw tafel, bureau, tv-meubel, kleding kast of ander meubelstuk?

Maar is wegdoen eigenlijk zonde omdat deze nog in goede staat is?

Geef ze dan een nieuw leven met onze interieur folies!
Van saai wit naar mat zwart of een mooie eikenhout look met voelbare nerf! Niets is voor ons te gek.

Reception,Desk,In,The,Hall,Of,The,Office

Waarom?

Een nieuwe balie, keuken of bijvoorbeeld een hoteldeur kan flink aan de prijs zijn, maar wat als het nog goed functioneert, maar de kleur niet past bij je nieuwe huisstijl of je inrichting? Dan kan je voor een fractie van de kosten het object door ons laten plakken.

De voordelen!

Binnenshuis

Tijden veranderen! De mate waarin stijl en uiterlijk met de jaren veranderen laten zich verrassend goed aftekenen op oudere keukens, badkamers of meubels. Wat vroeger absoluut een trend was lijkt nu muf, saai of te opzichtig. Maar vaak is het zonde om de uitstekende keuken, badkamer of je meubels volledig te vervangen wanneer deze nog netjes is en uitstekend functioneert. Dus waarom niet renoveren over hetgeen wat al bestaat en wat qua constructie nog hartstikke goed is. Folie is het toverwoord en biedt u vele mogelijkheden om de bestaande situatie eenvoudig aan te passen!

Deuren

Het aanschaffen van een nieuwe deur hangt vaak samen met een groot kostenplaatje. Maar waarom vervangen als je het ook kan laten plakken? Wij geven uw deur een mooi houtmotief, of wilt u juist een strakke effen kleur, ook dit is geen probleem!

Tv-meubel

Dankzij het moderne flatscreendesign kan de televisie perfect worden geïntregeerd in stijlvolle woonconcepten. Zou het niet fijn zijn als je wandmeubel hier ook perfect bij aansluit?

Badkamer

De oppervlakken van de badkamermeubels bieden door hun gladde oppervlak een ideale basis voor de hechting. Ons waterbestendige materiaal is de praktische en moderne oplossing voor badkamerrenovatie.

Keuken

Wie begint met de renovatie van de keuken kan een kostenefficiënte en opvallende verandering achteraf verwachten we plakken uw keukenfronten weer als nieuw.

Vensterbanken

Net als het raamkozijn tellen deze objecten als vaste en onveranderlijke elementen van een huis. Ook hier is onze folie de ideale oplossing. Met onze folies kan de oude vensterbank eenvoudig worden aangepast aan de huidige woonomgeving.

Kasten

Uw kleding kast of dressoir gaat vaak lang mee, maar de kleuren raken al snel uit de mode. Wat dacht u van een mooie mat zwarte deur en houtlook zijkanten? Laat uw fantasie de vrije loop!

Werkblad / tafel

Robuuste decors met voelbare structuur en textuur bewijzen zich op dagelijks gebruikte werkoppervlakken. Koken, schoonmaken, morsen - geen probleem voor onze topkwaliteit folies.

Balie

Een eerste indruk is erg belangrijk voor uw klant. bij binnenkomst is het eerste dat ze zien de receptiebalie. Geef deze weer een nieuwe frisse look met het behulp van onze folies!

Specials

Eigenlijk is er niets wat we niet wrappen! Wil je iets laten wrappen wat hier niet tussen staat? Bel of mail ons!
Naar het contactformulier

Toe aan een
nieuwe look?