Montage derden

Inhuren signmaker

Het inhuren van een freelance signmaker gebeurt om verschillende redenen. De meest voorkomende reden is simpelweg: handjes te kort. Hoe fijn is het dat je een grote of extra opdracht gewoon kunt aannemen, zonder lange wachttijden te moeten hanteren of een extra signmaker in loondienst te hoeven nemen.

Extra handen, zonder verplichtingen op de lange termijn, daarvoor huur je een freelance signmaker in.

Inhuren signmaker per uur: minimaal 4 uur

Om het voor mij planbaar en de moeite waard te maken, hanteer ik een minimale afname van uren. Een opdracht korter dan dit minimum is mogelijk, maar hierbij wordt voor vier uur gefactureerd. Een opdracht voor langere tijd (bijvoorbeeld ter tijdelijke vervanging van een personeelslid) is bespreekbaar. Neem hiervoor contact op.

Voordelen freelanc signmaker

Een freelancer inhuren is voor uw bedrijf interessant omdat u niet voor ziektekosten, sociale verzekeringen en vakantiedagen hoeft te betalen. Ook is het voordelig om niet voor langere tijd vast te zitten.

Buiten dat is het natuurlijk hartstikke handig om extra handen in te kunnen zetten waar en wanneer het maar nodig is.

Werkgebied

Ik ben in te huren als signmaker in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. Reiskosten worden berekend vanuit Zierikzee, Zeeland.

Tarief

 

Het inhuren van mij als freelance signmaker kan per uur of per project. Bij het inhuren per uur hanteer ik een minimale afname van vier uren. Heb je een groter project, waarvoor je graag één prijs afspreekt, neem dan contact met me op.

Montage per uur: € 42,50

In te huren vanaf 4 uren.

Op werkdagen van 7:00 tot 18:00.

Reiskosten € 25,- per uur, € 0,40 cent per km. Reiskosten worden berekend vanaf Zierikzee, Zeeland.

Is de werklocatie binnen 10 km, dan reken ik geen reiskosten.

Vanaf 18:00 en op zaterdag  € 70,- per uur. (bespreekbaar).

Prijzen zijn excl. btw

Enkele voorbeelden