carwrapPING

STAND FROM THE CROWD!

Auto laten wrappen?

Geef jouw auto
een unieke look!

Het car wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen een ander uiterlijk te geven. Het is een voordeligere manier om de kleur te veranderen dan bijvoorbeeld overspuiten. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor je auto volledig naar jouw smaak kunt laten stylen.

Wat zijn de voordelen?

Wrappen biedt een aantal voordelen ten opzichte van de auto laten spuiten, zoals bijvoorbeeld:

Een mooi matte of colorshift kleur

Voordeliger dan spuiten

Sneller dan lak bespuiting

De folie is verwijderbaar

De lak blijft onbeschadigd

6 Maanden garantie op montage

Hoe werkt carwrapping?

De hoogwaardige zelfklevende vinylsoorten waarmee wij werken, zorgen zowel voor een nieuwe look voor jouw voertuig als ook voor een beschermlaag over de auto. De levensduur van een wrap bedraagt gemiddeld genomen vijf tot zeven jaar. Nadat je auto gewrapt is, dien je de nieuwe kleur wel door te geven bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

We verzorgen onder andere het car wrappen in de momenteel populaire hippe matte kleuren. Is een matte auto niet helemaal jouw smaak? Wat dacht je van een witte hoogglans wrap met een zwarte hoogglans dak wrap? Veel folies hebben ook satijn glans of metallic kleuren en zelfs folies met een reliëf, velvet structuur of een patroon zijn beschikbaar.

Er zijn verschillende kleuren mogelijk die je ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill. Zit de gewenste kleur voor de dakwrap of striping er niet tussen of heb je een eigen design in gedachten voor jouw dakwrap? Ook dit is uiteraard mogelijk! 

Ook een wrap van uw grill, daklijsten, raambogen of andere onderdelen is mogelijk bij Wrapped by Michel! Mooie extra details aan je car styling kunnen we toevoegen door jouw koplampen te voorzien van smoked folie en/of de ruiten te blinderen, zo is jouw auto helemaal af.

Full color carwrap

Naast de standaard foliekleuren, bieden wij ook de mogelijkheid aan om de auto geheel te voorzien van een geprinte folie. Hierdoor kunnen wij de auto bijvoorbeeld de kleur van de huisstijl geven of voorzien van een mooie foto.

Wij maken hiervoor een ontwerp op maat aan de hand van de wensen van jou als klant. Een combinatie van een volledige wrap in een bestaande foliekleur met een full color print is ook mogelijk. Ook kan slechts een deel van de auto worden voorzien van een full color wrap, denk daarbij aan een mooie foto, groot op de auto geplaatst. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

full color wrap

Niet alleen auto's

Wij wrappen veel verschillende soorten voertuigen. Boten, treinen, bakfietsen, aanhangers en zelfs helicopters bestaan tot de mogelijkheden. Speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of flight cases. 
Ben je een particulier of bedrijf en wil je een reclame-/promotiewrap, of toch liever een full-color wrap op jouw voertuig? Neem dan contact op.

Prijzen

Carwrap Hatchback

Full wrap hatchback

Vanaf

€ 2195,-

Full wrap sedan

Full wrap sedan

Vanaf

€ 2395,-

SUV

Full wrap SUV

Vanaf

€ 2595,-

Full wrap coupe

Full wrap coupé

Vanaf

€ 2295,-

Full wrap Supercar

Full wrap supercar

Vanaf

€ 2895,-

full wrap bus

Full wrap bedrijfsbus

Vanaf

€ 3095,-

Al onze prijzen zijn ex. btw. incl. montage en materiaal met een garantie van 5 jaar. Prijzen zijn ter indicatie en kunnen hoger uitvallen door keuze special wrap folies en bijvoorbeeld AMG Bumpers of spoiler kits. Meer informatie over prijzen, mail ons een foto van jou auto en ontvang een prijsopgave op maat.

Klaar voor een unieke look?
We staan voor je klaar!