Vrouw bij beurs wand

Beurs & evenement

Beurs, evenement of opendag? Bestel dan nu promotiemateriaal bij ons. Van volledige beursstand tot roll-banner Keuze uit vele materialen van gerecycled karton tot kunstof. Voor ieder wat wils.

Snel en makkelijk op te zetten.

Denk eens aan een pop-up wand. Ze zijn makkelijk te vervoeren, zeer eenvoudig op te zetten en voorzien van een hoge kwaliteit full color print.
De meegeleverde transportkoffer kun je bovendien snel inzetten als balie met een topblad en voorzien van een mooie print. Zo heb je in een oogwenk jouw volledige stand ingericht en voorzien van de informatie die je jouw bezoekers wilt geven. Binnen een kwartier zet je de pop-up wand overeind en na afloop ben je in 10 minuten klaar om te vertrekken.

Of echt opzoek naar iets kleins voor een tijdelijke actie?
Wat dacht je van een rollbanner? In een handige draagzak en binnen een minuut opgezet. van 80 tot 200 cm breed.

rollbanner Evenement
beachflag Signmaker Schouwen-Duiveland

Beachflags

Beachflags staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze blikvangers zet je in tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Ze zijn eenvoudig op te zetten, makkelijk te vervoeren en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De straightflag is het populaire, langwerpige model. Met de dropflag heb je een breder oppervlakte voor je boodschap en met speciale vorm van de waveflag val je extra op. Keuze uit diverse formaten.

Spandoeken

Werfhekken zorgen voor afscherming van een bouwplaats of evenement en zijn uitermate geschikt als communicatiemiddel. Een werfdoek (bouwhekdoek) minimaliseert het zicht en geeft een boodschap de maximale aandacht.

Of wat dacht je van dranghekken? Dranghekdoeken helpen een parcour uit te zetten of mensen op afstand te houden. Ook zijn ze uitermate geschikt als communicatiemiddel. In het oog springende reclame tijdens een evenement? Laat je op een hekwerkbanner printen.

Boekhekdoek signing specialist