auto
belettering

OPVALLEN ONDERWEG

Autobelettering

Van ontwerp tot uitvoering

Autobelettering, van
eenvoudig logo tot een
volledige carwrap

Of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark, met de juiste reclameopdruk trek je de aandacht. Wij ontwerpen en produceren verrassende, unieke auto belettering passend bij jouw bedrijf. Van bedrijfslogo’s tot carwrappen, het volledig inpakken van je auto in folie.

Waarom je voertuig beletteren?

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met je te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. Of het nou om auto-, fiets- vliegtuig of een ander soort belettering gaat, wij hebben er ervaring mee. O.a. de bedrijfsbus is een perfect reclamemiddel. Autobelettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En gaat veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes! Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie autobelettering echt het verschil kan maken.

Carwrappen: volledig beplakt voertuig

Wel eens een volledig beplakt voertuig zien rijden? Niet te missen toch? Bij carwrapping laat je een auto compleet inpakken in een folie (hoogwaardige vinyl). Carwrappen kan in verschillende kleuren, in mat of hoogglans, met foto’s en gebruik van eigen ontwerpen. Alles is mogelijk en wij denken daarin graag mee. Wil je wat anders maar twijfelt je nog? Carwrapping is dé manier om eens te wisselen van kleur of stijl. En dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten.

Hoe werkt voertuigreclame?

Als full-service bedrijf hebben wij ervaring in ontwerpen, productie en montage van voertuigreclame. Zo kunnen wij jouw wensen en huisstijl doorvoeren op elk type auto. Ook restyling van auto’s is een mogelijkheid. Teksten en logo’s worden uitgesneden uit verschillende soorten en kleuren vinyl. Of worden op hoge resolutie full-color geprint. Zo krijgt iedere toepassing een eigen type folie met eigen specifieke eigenschappen.

Materialen

Wij werken met hoogwaardige, duurzame materialen met een levensduur van 7 jaar en met een kleurvastheid van 5 jaar. Een door ons beplakte auto kan door de wasstraat, maar wij raden aan met de hand te wassen. Tip: zet de auto zo nu en dan in de was. Wij gebruiken voor autobelettering en carwrappen o.a. deze merken

Snijplotter met gele folie

Striping Carwrap ramen tinten Full color wrap Lichten tinten Snijteksten Bootstickers Magneetplaten Aanhangers